Wawancara Dalam Bahasa Jawa Dengan Petani

INTERVIEW DIALOGUE

Loading...

Interview: “Assalamualaikum wr wb”.

Resource: “Wa`alaikumsalam wr wb”.

Wawancara: “Muga-muga kita njaluk wayahe lan bisa wawancara karo sampeyan?”

Sumber: “Bisa, mangga”.

Interview: “Awit nalika sampeyan wis dadi petani sawah?”.

Resource Person: “Aku nggarap lahan kanggo 3 tahun utawa kurang”.

Interview: “Nasi apa sampeyan nandur”?
Sumber: “Ora mesthine, kadhangkala IR 64, kadhangkala ana 33, kadhangkala nampani”.

Wawancara: “Piye carane proses nasi akeh?”.

Sumber: “Wiji sawah sing dibajak, wiji disebar, nunggu nganti sawetara wulan kepungkur nandur kanthi wiji beras sing rada gedhe”.

READ  Diskon Setoran Harian Gerus Pendapatan Taksi Express

Interview: “Pira suwene gajih bakal dipanen?”.

Resource Person: “Kira-kira 4 sasi”.

Interview: “Apa ana pesthangan sing seneng nyerang sawah?”.

Resource persons: “Ada, yaiku, aphis, uler lan kadang bekicot”.
Interview: “Kenapa milih nasi?”

Resource: “Amarga cocok kanggo nandur”.

Wawancara: “Apa ana karya liya sajroning tani?”.

Resource persons: “Ana, sing dagang ing pasar kayata melinjo, jengkol lan liyane”.

Interview: “Apa sampeyan mikir ngganti proyek?”
Resource: “Kanggo iki sa’at aku ora ana”.

Wawancara: “Apa keuntunganmu, apa tetanduran sing sampeyan tanduran liyane saka beras?”.

READ  Dirjen Pajak Sebut Tidak Ada Pejabat Negara di Aliran Dana Rp18,9 Triliun

Resource Person: “Mbenerake gumantung ing mangsa, aku sayuran tetanduran, eggplant lan cabe”.

Wawancara: “Pira suwene wektu kanggo panen beras?”.

Resource persons: “Sawijining dina, gumantung saka ukuran sawah”.

Interview: “Endi sampeyan ngedol beras?”.

Resource Person: “Biasane ana wong sing looking kanggo bisa tuku (slashed)”.

Interview: “Thanks Pak, kanggo wektu, bisa migunani kanggo kabeh kita, wassalamualaikum wr.wb”.

Resource Person: “Ya, sama.Wa`alaikumsalam wr.wb”.

Incoming search terms:

,biografi mesut ozil dalam bahasa jerman,,Biografi bahasa sunda febri haryadi,,teks biografi bahasa inggris via valen,,teks discriptive febri haryadi,,review jilbab afra khansa,,deskripsi tentang Febri Hariyadi berbahasa inggris,,artikel bahasa jawa tentang ir soekarno,,biodata febri haryadi dalam bahasa jawa,,biografi febri haryadi dari bahasa inggris,,biografi febri haryadi pakai bahasa inggris


Loading...