Wawancara Dalam Bahasa Jawa Dengan Petani

INTERVIEW DIALOGUE

Loading...

Interview: “Assalamualaikum wr wb”.

Resource: “Wa`alaikumsalam wr wb”.

Wawancara: “Muga-muga kita njaluk wayahe lan bisa wawancara karo sampeyan?”

Sumber: “Bisa, mangga”.

Interview: “Awit nalika sampeyan wis dadi petani sawah?”.

Resource Person: “Aku nggarap lahan kanggo 3 tahun utawa kurang”.

Interview: “Nasi apa sampeyan nandur”?
Sumber: “Ora mesthine, kadhangkala IR 64, kadhangkala ana 33, kadhangkala nampani”.

Wawancara: “Piye carane proses nasi akeh?”.

Sumber: “Wiji sawah sing dibajak, wiji disebar, nunggu nganti sawetara wulan kepungkur nandur kanthi wiji beras sing rada gedhe”.

READ  Contoh Teks Wawancara bahasa Jawa dengan Petani Terbaru

Interview: “Pira suwene gajih bakal dipanen?”.

Resource Person: “Kira-kira 4 sasi”.

Interview: “Apa ana pesthangan sing seneng nyerang sawah?”.

Resource persons: “Ada, yaiku, aphis, uler lan kadang bekicot”.
Interview: “Kenapa milih nasi?”

Resource: “Amarga cocok kanggo nandur”.

Wawancara: “Apa ana karya liya sajroning tani?”.

Resource persons: “Ana, sing dagang ing pasar kayata melinjo, jengkol lan liyane”.

Interview: “Apa sampeyan mikir ngganti proyek?”
Resource: “Kanggo iki sa’at aku ora ana”.

Wawancara: “Apa keuntunganmu, apa tetanduran sing sampeyan tanduran liyane saka beras?”.

READ  Jokowi Gerah dengan Gurita Bisnis Perusahaan BUMN

Resource Person: “Mbenerake gumantung ing mangsa, aku sayuran tetanduran, eggplant lan cabe”.

Wawancara: “Pira suwene wektu kanggo panen beras?”.

Resource persons: “Sawijining dina, gumantung saka ukuran sawah”.

Interview: “Endi sampeyan ngedol beras?”.

Resource Person: “Biasane ana wong sing looking kanggo bisa tuku (slashed)”.

Interview: “Thanks Pak, kanggo wektu, bisa migunani kanggo kabeh kita, wassalamualaikum wr.wb”.

Resource Person: “Ya, sama.Wa`alaikumsalam wr.wb”.

Incoming search terms:

,penjelasan riwayat singkat ir soekarno dngan bahasa jawa,,tuladha teks profil tokoh antasari bahasa jawi,,BIODATA ALBERT EINSTIEN Bahasa jawa,,membuat teks provil Christiano Ronaldo mengunakan bahasa jawa,,biodata ir soekarno dengan bahasa jawa,,biodata mohammad hatta dalam bahasa jawa,,bahasa jawa tokoh idola,,bio data bung tomo dengan bahasa jawa,,biodata profil ir soekarno bahasa jawa,,iklan sabun dalam bahasa jawa


Loading...